Aanmelden

Aanmelden: Er is een aanmeld stop voor 2023

Voor onderzoek en behandeling in de specialistische jeugdzorg heeft u een verwijzing van de huisarts of één van een Jeugd en Gezinsteam nodig.
Voor de specialistische volwassenzorg heeft u ook een verwijzing van de huisarts nodig.

Via de praktijktelefoon 0653214091 kunt u zich aanmelden. Hiervoor spreekt u mijn voicemail in met uw  naam en telefoonnummer. Binnen 24 uur bel ik u terug. U kunt ook uw naam en telefoonnummer achterlaten op mijn website. Ook dan zal ik u op werkdagen terugbellen.

Het BSN, de ziektekostenverzekering en de naam van uw huisarts zal ik u telefonisch vragen. In het eerste gesprek verzoek ik u het identiteitsbewijs van uw kind/jongere of u zelf me te nemen, naast de verwijsbrief van uw huisarts.


Kosten:

Voor de Jeugdzorg zijn sinds 1 januari 2015 de gemeenten verantwoordelijk voor de bekostiging. Met de gemeenten die vallen onder Holland Rijnland: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Teylingen, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom en Zoeterwoude is er een overeenkomst gesloten.

Vanaf Januari 2017 vallen de gemeenten Alphen a.d. Rijn en Kaag en Brassem niet meer onder Holland Rijnland.

Voor de volwassenzorg is met diverse zorgverzekeraars een contract afgesloten. De kosten voor de behandeling worden rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd volgens het Zorg Prestatie Model (ZPM).

 Vanaf 1 januari 2014 wordt niet alle GGZ zorg uit het basispakket vergoed. U kunt het beste met uw ziektekostenverzekeraar contact opnemen.